Takaisin

Leivontaa ravintoloille, 28.1.-5.2.2014, iltakoulutus

 
Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on kehittää omatekoisen leivän ja leivonnaisten valmistustaitoa ja parantaa toiminnan katetta omavalmistuksen avulla.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu ruokaravintoloissa, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa työskenteleville henkilöille, joiden toimenkuvaan kuuluu tai sitä voidaan monipuolistaa leivontaa lisäämällä.

Sisältö
tiistai 28.1. Vaalean ruokaleivän leivonta
keskiviikko 29.1. Raskitettu (juureen leivottu) vaalealeipä
tiistai 4.2. Pullan tuoksua - pullaa ja piirakoita
keskiviikko 5.2. Suolaiset leivonnaiset

Kaikki koulutuspäivät pidetään klo 15-19.

Kalenteroidut alkamis- tai suorituspäivät

28.01.2014
Ilta- tai viikonloppukoulutus Ilta- tai viikonloppu
Maksullinen asiakaskurssi Maksullinen asiakaskurssi
  Netti hakulomake
Katso koulutuspäivät sisältökuvauksesta. Opetusta on klo 15-19.


     
 
Muuta tietoa koulutuksesta / tilaisuudesta
Hinta
186 euroa (sis. ALV 24 %)

Paikka
Turun ammatti-instituutti, aikuiskoulutus, Peltolan koulutalo Hamppukatu 2, Turku

Lisätietoja
Asiakaspalvelusihteeri puh 02 2633 4777 tai aikuiskoulutus@turku.fi


Hakuohje
Koulutukseen ilmoittaudutaan ensisijaisesti nettihakulomakkeella tai sähköpostitse aikuiskoulutus@turku.fi

Ilmoittautujalta tarvitsemme seuraavat tiedot:

- osallistujan nimi
- henkilötunnus kokonaisuudessaan
- osoite ja puhelinnumero
- yritystä laskutettaessa on myös Y-tunnus ilmoitettava

Haku sähköpostitse : aikuiskoulutus@turku.fi