TAIn aikuiskoulutus

Asiakaspalvelusihteeri
aikuiskoulutus@turku.fi

www.aikuiskoulutus.fi

Turun ammatti-instituutin (TAI) aikuiskoulutuksen koulutustarjonta on aloiltaan laajinta Varsinais-Suomessa. Toteutamme koulutuksia yli kymmenellä alalla.

Aikuisten ammatillinen koulutus muodostuu näyttötutkintona suoritettavista ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista. Nuoret ja aikuiset voivat opiskella samoihin ammatillisiin perustutkintoihin. Ammatillinen lisä- ja täydennyskoulutus on mahdollista työuran eri vaiheissa. Opiskelu tapahtuu oppilaitosten lisäksi myös työpaikoilla. Ensisijaisesti aikuisille tarkoitettuihin näyttötutkintoihin ei sovelleta yhteishakua.

Tarjontaamme kuuluu valmentavaa koulutusta ja maahanmuuttajakoulutusta, opettajien täydennyskoulutusta sekä työpaikkaohjaajakoulutusta.

Vuosittain aikuiskoulutuksessamme opiskelee noin 6000 aikuisopiskelijaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän kanssa. TAIn aikuiskoulutus kuuluu Turun kaupungin sivistystoimialan alaisuuteen.