Yrityksille

Koulutustarjonnastamme löytyy paljon koulutuksia myös yrityksille.

Koulutustarjontaan voi tutustua koulutushaussa.

Selvitämme tarvittaessa yhteistyössä kanssanne, millaista osaamista yrityksenne/organisaationne tarvitsee, jotta voimme räätälöidä koulutuksen juuri tarpeisiinne sopivaksi. Vaihtoehtoina voivat olla mm. yhteishankinta-, työvoima-, tai henkilöstökoulutus sekä  oppisopimuskoulutus.

Yhteishankintakoulutukset räätälöidään yhteistyössä yrityksen ja paikallisen ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen kokonaiskustannuksista yrityksesi maksaa 20–75 prosenttia ja työ- ja elinkeinohallinto loput.

RekryKoulutus on joustava, turvallinen ja edullinen tapa rekrytoida. Sen avulla yritys saa koulutettua, motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa. RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos ammattitaitoisia työntekijöitä ei löydy.

TäsmäKoulutus on erinomainen vaihtoehto, kun yrityksessä tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät työntekijöiden osaamisen perusteellisempaa päivittämistä.

MuutosKoulutus on vaihtoehto, kun yritys joutuu tuotannollisista tai taloudellisesta syistä irtisanomaan henkilöstöään. MuutosKoulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työhön on epävarmaa.

Ota yhteyttä:  

Asiakaspalvelusihteeri
puh. 02 2633 4777
aikuiskoulutus@turku.fi